Vypnite na chvíľu hlavu od práce, zabudnite na pochmúrne počasie a poďte s nami do sveta! Ukážeme vám bazény, ktoré vám vyrazia dych! Každý jeden je unikátny. Či už jedinečným výhľadom, originálnou polohou, veľkosťou či dizajnérskym vyhotovením.

Preneste sa spolu s nami na miesta, na ktorých by sa chcel ocitnúť každý. Pretože nie je bazén ako bazén a my vás o tom presvedčíme. Kúpanie v týchto bazénoch vo vás zanechá zážitok na celý život.

BALI, Ubud Hanging Gardens

Unikátny bazén v hoteli Ubud Hanging Gardens na Bali ponúka nádherný výhľad na zelené pralesy.

TALIANSKO, Belmond Hotel Caruso

Taliansky hotel sa nachádza na útese s výhľadom na more. Výhľadom sa môžete kochať priamo z bazéna s nekonečným okrajom.

HONGKONG, Hotel Indigo

Štýlový hotel so štýlovým bazénom na streche, z ktorého vidíte na celé mesto. V noci to musí byť absolútna paráda.

NOVÝ ZÉLAND, Delamore Lodge

Doprajte si panoramatický výhľad na záliv Hauraki, hotel sa nachádza na severozápadnom cípe ostrova Waikehe.

GRÉCKO, Grace Santorini

Luxusný hotel Grace Santorini ponúka nielen reštauráciu s výhľadom na more, ale i hotelový bazén, v ktorom je radosť si zaplávať.

ČILE, San Alfonso del Mar

Už ste videli taký obrovský bazén? Nech bývate v ktorejkoľvek časti hotelového komplexu, do bazéna to vždy máte na skok.

SINGAPUR, Marina bay Sands

Luxus nad luxus! A to doslova! Marina Bay Sands sa týči nad zálivom a ponúka strešný bazén, na ktorého okraj si netrúfne hocikto.

ŠVAJČIARSKO, Cambrian hotel

Spojte šport a relax a poďte do Álp. Po príjemnej lyžovačke sa môžete zrelaxovať v hoteli Cambrian, ktorý ponúka kúpeľné centrum a vyhrievaný vonkajší bazén s výhľadom na zasnežené hory.

THAJSKO, Phulay Bay

Nekonečný bazén s výhľadom na Andamanské more, v ktorom budete mať absolútne súkromie a pocit, že sa kúpete priamo v mori.

INDIA, Oberoi Udaivilas

Na brehu jazera Pichola v meste Udaipur sa nachádza hotelový komplex inšpirovaný palácmi Rádžasthánu. Ponúka dva vyhrievané bazény i kúpele.

 

zdroj fotiek: telegraph.co.uk, booking.com, TravelPlusStyle, Best hotels in Italy, newshub, UnitedLife, Natara Corporation, Pinterest, Mr and Mrs. Smith, 

Galéria