Aktuálne situácia ohľadom koronavírusu nás dala opäť do pozornosti. Vaše i naše zdravie je pre nás na prvom mieste, a preto vám ponúkame obhliadky prostredníctvom živého vysielania. Pravdaže aj osobné prehliadky fungujú naďalej, ale  s pravidlom rúško - odstup - dezinfekcia rúk. 

Nové bývanie, predaj nehnuteľnosti, prenájom, investícia do nehnuteľnosti, to všetko sú potreby našich klientov, ktoré chceme aj naďalej napĺňať. Zdravie však musí byť na prvom mieste! Máme pre vás bezpečné riešenie

Naši makléri sú pripravení zorganizovať pre vás obhliadku prostredníctvom videoobhliadky či živého vysielania. 

Niektoré nehnuteľnosti z našej ponuky už videoobhliadku majú, budeme však pridávať ďalšie podľa vášho záujmu.

Ako funguje živé vysielanie?

So záujemcom o nehnuteľnosť si vieme dohodnúť možnosť živého vysielania. V presne dohodnutý termín bude maklér priamo na „mieste činu“ s telefónom či tabletom v ruke, spojí sa s vami cez komunikačný kanál a spolu absolvujete obhliadku. Prejde s vami celú nehnuteľnosť, odpovie na všetky otázky. Vy budete pravdaže v tomto okamihu v bezpečí vášho domova. Pokiaľ sa vám nehnuteľnosť zapáči, dohodneme si ďalší postup.

Osobné obhliadky sú naďalej samozrejmosťou

Ale aj stará známa klasika, teda obhliadky, na ktorých ste fyzicky prítomní, sú pravdaže naďalej možné a bežné. Stačí sa držať pravidla - rúško, odstup, dezinfekcia rúk a nepodávanie si rúk navzájom. Rešpektujte, prosím, toto pravidlo, chráňte seba i našich maklérov. 

Právny servis a financovanie

Čo sa týka právneho servisu, na to sme taktiež stopercentne pripravení. Elektronicky vám zašleme potrebné dokumenty, cez telefón alebo videohovor vyladíme všetky detaily, budeme vám nápomocní pri vybavovaní financovania, znaleckého posudku, zabezpečíme overenie podpisov aj vklad zmlúv na kataster. S financovaním vám vedia poradiť a pomôcť aj naše skúsené hypotekárne špecialistky, ktoré za vás všetko vybavia a ponúknu vám najlepšie možnosti.

Sledujte našu ponuku aj naďalej a neváhajte nás kontaktovať. V maximálne možnej miere vyriešime takmer všetko tak, aby ste nemuseli opustiť svoju domácnosť či kanceláriu.

Galéria