Oslovuje ťa práca realitného makléra, ale nevieš, ako to celé naštartovať? Čo je k takejto práci potrebné, koho máš osloviť, ako vlastne začať? Žiadne obavy, je to naozaj jednoduché.

Ak chceš do toho naozaj ísť, uvedom si, že práca realitného makléra nie je iba „bokovka“, niečo na pár hodín v týždni. Musí to byť pre teba práca na plný úväzok, kedy ráno vstaneš a ideš do kancelárie či do terénu.

Práca realitného makléra si v prvom rade vyžaduje tvoju energiu a čas. Ostatné sa naučíš za pochodu.

Ak si rozhodnutý pracovať naplno, ak si pripravený učiť sa nové veci a ak sú nehnuteľnosti tvoja vášeň, rovno si to zamier do realitnej kancelárie. Pri osobnom pohovore sa pýtaj na všetko, čo ťa zaujíma a ver tomu, že budeš spokojný.

Aké sú výhody tejto práce?

Práca realitného makléra má skutočne veľmi veľa výhod. Sám si naplánuješ svoj deň, rozdelíš si čas na prácu, čas na rodinu a priateľov, čas na svoje záľuby a relax. Sám sa rozhodneš, koľko zarobíš a koľko by si chcel zarobiť nasledujúci mesiac. Si pánom svojho času, svojich zárobkov, svojej budúcnosti.

Ale najväčšou výhodou je to, že čím dlhšie robíš prácu realitného makléra, tým budeš lepší profík. Stále viac klientov, stále viac skúseností, stále viac obchodov = stále vyšší zárobok.

Musí ťa to baviť!

Odhliadnuc od týchto výhod, práca realitného makléra je skutočné poslanie. Hľadáš ľuďom nový domov, meníš im život, tráviš s nimi istý čas v jednej z najdôležitejších chvíľ ich života. Práca realitného makléra ťa jednoducho musí baviť a napĺňať. Tak ako nás.

Tak urob prvý krok a príď sa porozprávať 

Vyskúšaj si to u nás na týždeň či mesiac, spoznaj náš kolektív, spôsob práce a potom sa definitívne rozhodni. My ti „pridelíme“ parťáka, s ktorým budete rovnaká krvná skupina, ktorý sa ti bude venovať, zoberie ťa do terénu a naučí ťa všetko potrebné.

Takže nemaj obavy, že ťa rovno hodíme do realitného oceánu.  Chceme, aby si bol špičkový a aby si u nás ostal.

Ak ťa táto práca oslovila, napíš na info@arec.sk a my sa ti ozveme.

Galéria