Práca realitného makléra láka mnohých najmä preto, lebo chcú veľa zarábať. Predstava je taká, že predám nejaké byty, mám veľa času pre seba a veľa zarobím. Ale zároveň majú mnohí obavy, že čo ak sa mi nebude dariť, ak nič nepredám, nič nezarobím, z čoho zaplatím účty?

Inzeráty s ponukou práce realitného makléra sľubujú nekonečné zárobky. Nie stovky, ale tisícky eur mesačne. Znie to naozaj lákavo, ale ako je to naozaj? Veď ktorý bežný smrteľník zarobí tisícky eur?

Aká je to naozaj

Realita je taká, že môžeš zarobiť tisícky eur, ale aj rovnú nulu. Čo sa týka zárobku, práca realitného makléra má jednu obrovskú výhodu. Ak sa venuješ práci každý deň tak, ako by si bol zamestnaný na plný úväzok, učíš sa nové veci, nie si lenivý a lajdák, ten výsledok sa proste dostaví. Treba nepoľaviť, nezlenivieť, nedať sa odradiť, pracovať systematicky a odhodlane.

Ak makáš, výsledok sa dostaví

V priemere trvá asi dva až tri mesiace, kým začneš skutočne dobre zarábať. Pravdaže sa ti môže pošťastiť aj skôr, ale ak aj nie, zodpovednou prácou tie zárobky proste prídu.  Preto je dôležité, aby si mal na začiatku úspory na prvé tri mesiace svojho fungovania. Aby si nebol v strese a panike, mohol sa naplno venovať práci a nevzdal to.

Prvý obchod ťa posunie vpred

A potom príde ten okamih, keď urobíš svoj prvý obchod a zarobíš prvé tisícky... To je pocit!Tak ťa to naštartuje, že už o dva týždne uzavrieš ďalší a zarobíš ďalšie tisícky. Áno, nie stovky, ale tisícky. 

Voľné leto, sviatky s rodinou

Práca realitného makléra teda naozaj umožňuje nekonečné zárobky. Na jar a na jeseň potiahneš, ale v lete oddychuješ niekde pri mori a vianočné sviatky tráviš s rodinou. A o tom má byť život. Dopriať sebe a svojej rodine skvelé zážitky, výlety, dovolenky.  A najmä mať pre nich čas a nestresovať sa, z čoho zaplatíš účty. A to v dnešnej dobe pocit na nezaplatenie. 

Ak ťa táto práca oslovila, napíš na info@arec.sk a my sa ti ozveme.

Galéria