Chceš si privyrobiť bez námahy a bez nutnosti finančného vkladu? Staň sa našim tipérom. Čo presne to znamená a obnáša?

Tipér ARTHURu je osoba, ktorá nám dáva tipy na predaj/prenájom nehnuteľností. Oslovíš rodinu, priateľov, známych, vieš o niekom, kto chce predať či prenajať a dohodneš nám stretnutie. A tam sa tvoja práca končí a nastupuje náš realitný maklér.

Akonáhle maklér uzavrie obchod, ty dostaneš dohodnutú províziu. Nemusíš mať žiadne obavy, spíšeme s tebou zmluvu o spolupráci a každého dohodeného klienta ti samostatne zazmluvníme.

Táto „bokovka“ je vhodná v podstate pre kohokoľvek, možno väčšiu výhodu majú ľudia, ktorí sú denne v kontakte s inými ľuďmi. Ale keby nám dáš čo i len jeden tip do mesiaca, každá zarobená provízia ťa určite poteší. 

A určite ťa zaujíma, aká je výška provízie. Tak napríklad, ak sa nehnuteľnosť predáva za cenu 200.000 eur, dostaneš províziu 500 eur. Ak nám budeš dávať viac tipov, vieme si dohodnúť aj vyššie provízie. Začať môžeš kedykoľvek.

Ak máš viac otázok, dohodni si stretnutie, zastav sa u nás na kávu a pýtaj sa. Sme priamo pod hradom na Zámockej ulici a máme tu skvelú kaviareň.

Kde máme kanceláriu: Zámocká 10, Bratislava

Kontakt: info@arec.sk

Galéria