Potrebujete prenajať nehnuteľnosť, ale nemáte čas sa tomu venovať? Nechajte to na nás. Nájdeme vám ideálnych nájomníkov presne podľa vašich predstáv, odporučíme vám najvhodnejšiu cenu,  zabezpečíme obhliadky i kompletný právny servis.

Bežne sa na nás obracajú klienti so žiadosťou o pomoc s prenájmom ich nehnuteľnosti. Nemajú čas sa tomu venovať, nevedia, ako a kde zohnať super nájomníkov, či nevedia, čo všetko je potrebné pre to urobiť. Ak ste aj vy v rovnakej situácií, obráťte sa na nás.

Všetko je v našich rukách

Zabezpečíme vám všetko potrebné. Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti, obhliadky s vybranými záujemcami, ktorí spĺňanú vaše kritéria, právny servis,  odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme i jednorazové či pravidelné upratanie nehnuteľnosti, zoženieme prenájom parkovacieho státia v okolí bytového domu, potrebné menšie opravy počas doby trvania nájmu či iné služby, ktoré budete potrebovať.

Ideálni nájomníci sú našou prioritou

Čo sa týka vašich budúcich nájomníkov, veľmi nám záleží na tom, aby sme našli presne takých, akých hľadáte. To je pri prenájmoch našou prioritou. Obhliadky vašej nehnuteľnosti absolvujeme iba s klientmi, ktorých by ste si vy priali. Ak sa stane, že nájomník  ukončí prenájom, radi vám opäť nájdeme nového.

Dá sa to aj na diaľku

Prenájom vám bez problémov sprostredkujeme aj na diaľku. Vôbec nemusíte kvôli tomu pricestovať. Všetko vyriešime online a svojich budúcich nájomníkov spoznáte vopred cez online hovor. Právny servis vyriešime elektronicky. Nehnuteľnosť odovzdáme bez vašej prítomnosti a postaráme sa, aby všetko hladko prebehlo.

Kontaktuje nás:

+421 911 444 820
info@arec.sk

Galéria